Få 10% rabat!

når du tilmelder
dig vores nyhedsbrev
North

North

North 56°4 er et dansk kvalitetsmærke, som tilbyder et bredt udvalg af XL tøj til mænd. Mangler du lidt nyt til garderoben kan du finde inspiration her på siden. Hos North 56°4 finder du alt fra bukser, jeans, t-shirt, poloshirt og skjorter til sweatshirt, jakker & veste - alt sammen specielt designet herretøj i store størrelser.
< 1 >
  • North - Underbuks North Underbuks DKK 299,-
< 1 >

Kvalitets herretøj i store størrelser fra North 56°4

North er et skandinavisk mærke fra firmaet Allsize der har mange års erfaring med produktion af tøj til mænd med format. By, natur, vind, vand, familie og venner er omdrejningspunktet for North manden. Han elsker at være omgivet af kvalitet, æstestik og rolig elegance. North mandens stil er klassisk, autentisk, casual og sporty. Detaljer og funktionalitet er at foretrække men samtidig er slogannet "less is more".

Tøj fra North 56°4 giver dig et moderne casual look der signalerer en afslappet men seriøs indstilling til tilværelsen. Her finder du både tøj til store mænd til pænt brug og til afslappede stunder i størrelserne XL-8XL. North 56°4 kendetegnes ved, at alt tøjet er i en meget høj kvalitet, og at de er designet til at give XL manden den helt rigtige pasform. Vi du gerne finde den rigtige stil? Prøv at vælge en style med farve eller mønster på, og fuldend derefter outfittet med basis tøj i neutrale farver såsom sort, hvid, grå eller mørkeblå. På denne måde får du et look, som er spændende og harmonisk uden at være kedeligt. Det er derfor en god ide at investere i en basisgarderobe - enkelte, tidløse tøj styles i god kvalitet, som du kan sammensætte på kryds og tværs med mere farverige. Et par jeans, der sidder, som de skal, er derfor en god investering, og så er allerede godt i gang med at opbygge en god basisgarderobe.