Få 10% rabat!

når du tilmelder
dig vores nyhedsbrev
UDSALGET ER STARTET - SPAR MINDST 50%

Tøj til store mænd


HERRETØJ STORE STØRRELSER - TØJ TIL STORE MÆND- PLUS SIZE

Herre sektionen hos Venus & Mars XL, er skabt for at dække behovet for herretøj i store størrelser hos den kvalitetsbevidste mand. Manden som ønsker at være velklædt fra inderst til yderst.
Derfor har vi hos Venus & Mars XL det største udvalg af tøj til store mænd, fra en række danske og internationale brands.
Vi ønsker at dække behovet for kvalitetstøj i store størrelser, både til hverdag, fest, sport og fritid.
Til manden som med valg af stil viser overskud og personlighed, og som i sin sammensætning af farver tør vise hvem han er.
Vi forhandler blandt andet high end brands, så som Digel, Cavaliere, Bosweel, Arnold Palmer, Maxfort, North m.fl.
Vi har valgt god dansk og nordisk kvalitet, blandet med sydeuropæisk charme.
Så hvad enten du har brug for plus size habitten med tilhørende skjorte og slips, eller et par seje jeans og en casual skjorte har vi udvalget.
Vores sportssektion spænder fra badeshorts og træningstøj til en komplet cykelserie til store mænd. Om vinteren finder du altid et stort udvalg af skibukser og skijakker i plus size størrelser.
I undertøjssektionen byder vi blandt andet på Jbs undertøj til store mænd i form af undertrøjer med og unden ærmer, trusser med gylp og underbukser med korte ben. Vi tilbyder også et stort udvalg af plus size tights til store mænd fra Jockey, Duke og Replika.
Så hos Venus & Mars XL får du alt indenfor herretøj i store størrelser (str- XL-8XL) til både hverdag, sport og fest. Kom ind og se det store udvalg af tøj til store mænd i butikken i Rødovre Centrum eller køb online på webshoppen.