Få 10% rabat!

når du tilmelder
dig vores nyhedsbrev

Ønskeliste

Lingeri og undertøj i store størrelser til damer

Hos Venus & Mars XL finder du et stort udvalg af lingeri og undertøj til piger og kvinder i de store størrelser. Forkæl dig selv med eksklusive plus size BH´er, trusser og bodystockings med flotte blonder, praktisk shapewear eller forførende undertøj.
< 1 >
 • Flere farver Plaisir - BH med bøjle Plaisir BH med bøjle DKK 399,-
 • Flere farver Plaisir - Trusse Plaisir Trusse DKK 249,-
 • Flere farver Plaisir - BH uden bøjle Plaisir BH uden bøjle DKK 299,-
 • Plaisir - BH Plaisir BH DKK 399,-
 • Flere farver Duzette - BH, uden bøjle Duzette BH, uden bøjle DKK 349,-
 • Flere farver Base level curvy - Underkjole Base level curvy Underkjole DKK 299,-
 • No.1 by OX - Underkjole No.1 by OX Underkjole DKK 399,-
 • Flere farver Plaisir - Underkjole Plaisir Underkjole DKK 399,-
 • Plaisir - Stringpants Plaisir Stringpants DKK 199,-
 • Flere farver Festival - Cykelbuks, skånebuks Festival Cykelbuks, skånebuks DKK 249,-
 • Plaisir - Underskørt / underkjole Plaisir Underskørt / underkjole DKK 249,-
 • Flere farver Festival - Trusse Festival Trusse DKK 149,-
 • Duzette - Shapewear Duzette Shapewear DKK 449,-
 • Flere farver -20% Ulla - Trusse Ulla Trusse DKK 449,- DKK 360,-
 • Festival - Skånebuks Festival Skånebuks DKK 199,-
 • Flere farver -20% Ulla - BH Ulla BH DKK 999,- DKK 800,-
 • Flere farver -20% Ulla - Bodystock Ulla Bodystock DKK 1.299,- DKK 1.040,-
 • -20% Ulla - Slankebuks Ulla Slankebuks DKK 599,- DKK 480,-
 • Festival - Slim underkjole Festival Slim underkjole DKK 299,-
< 1 >

Plus size BH, trusser og bodystockings

Flot, forførende eller stilfuldt eller praktisk - vi har det hele og mere til. Hos Venus & Mars XL har vi noget for enhver smag. Her finder du undertøj og lingeri til plus size piger og kvinder. Find lige det du mangler til selvforkælelse og til dine smukke kurver.

Forkæl dig selv med flotte blonder, praktisk shapewear eller forførende undertøj i store størrelser. Du kan finde undertøj til hverdagsbrug, samt undertøj og lingeri til at have under festkjolen. Find det til sport, til hygge en søndag på sofaen eller til ferien. Kvaliteten og pasformen er i højsædet. Husk at finde den rigtige størrelse, så både tøj og undertøj er behageligt at have på. Her er det specielt vigtigt når det kommer til undertøj hvad enten det er BH, trusse, skånebuks, slankebuks eller bodystock sidder helt perfekt. Vi hjælper meget gerne med gode råd og du er altid meget velkommen til at sende en mail eller ringe til vores butik i Rødovre Centrum, hvor vores dygtige personale altid står til disposition, se kontakt.

Vi har bh, trusser og bodystockings fra flere danske og udenlandske leverandører, og alt sammen til damer i store størrelser. Vi forhandler blandt andet det populære og eksklusive tyske plus size lingeri mærke, Ulla Dessous, der er kendetegnet ved et godt design, fantastisk pasform og top kvalitet. Her er tænkt på alt lige fra bløde syninger til små detaljer som læg, blonder og eventuelt shape up design. Vi har også populære danske undertøjsbrands som for eksempel Plaisir, Duzette og Festival.

Du kan vælge mange forskellige designs, når det kommer til lingeri til store kvinder. Der er bløde og behagelige designs, som både er fantastiske at have på, og som samtidig fremhæver dine smukke former. Find din helt egen favorit eller favoritter, når du handler plus size undertøj i høj kvalitet hos Venus & Mars XL.

BH til kvinder i de store størrelser

Det er vigtigt at have en god og velsiddende BH. Hos Venus & Mars XL har vi et stort udvalg af BH´ ere i store størrelser. Bh´er findes med og uden bøjle ligesom du kan vælge om bh´en skal være med blonde. Vores plus size Bh´er fås fra str. 85C til 120I. Gå på opdagelse blandt mange bh'er, og vælg netop den model der passer til dig. Leder du efter lingeri i form af bh i store størrelser, så har Venus & Mars XL udvalget.

Trusser til damer i store størrelser

Smarte, feminine og ikke mindst komfortable trusser er altså bare mere lækre, når du handler lækkert lingeri og smart undertøj her hos Venus & Mars XL. Vi har trusser fra str. 42 og op til str. 56. Udvalget rummer spændende styles med og uden blonde og materialer som bomuld og microfiber. Uanset hvilket design du vælger, er der anvendt behagelige materialer, bløde syninger og god pasform til pluspigen. Forkæl dig og gå på opdagelse i de forskellige designs og mærker.

Bodystockings i store størrelser

Blandt udvalget af lingeri kan du også finde en elegant bodystock fra Ulla Dessous med blondebesætning. Her er shapewear funktionen er fantastisk, den perfekte beklædningsdel under for eksempel selskabskjolen. Bodystockingen har justerbare stropper. Hægter forneden. Fås med Bh skål i str. 85C til 120I.

Shapewear og bukseskørt

Derudover forhandler vi gudetrusser eller bukseskørt /skånebukser – ja, kært barn har mange navne. Fælles er at de beskytter dine lår, så de ikke glider mod hinanden. Desuden forhandler vi forskellig shapewear i form af slim underkjoler, stram ind toppe og slankebukser.

Underkjoler i store størrelser

Underkjolen kan ikke undværes, når drømmekjolen skal sidde perfekt. En god underkjole hjælper med at få kjolen til at falde flot ned over kroppen og den er ofte lavet i et glat materiale. Det sikrer at kjolen uden på, ikke sætter sig fast til kroppen, men har fri bevægelighed.

Find lige den størrelse du har brug for

Så leder du efter lingeri og undertøj i form af bh, trusser, bodystocking med mere i de store størrelser, så har Venus & Mars XL udvalget. Du altid kan finde en Bh eller bodystock med lige den omkreds og skål størrelse, der passer til dig. Har du brug for vejledning i forhold til netop din størrelse eller bestemt design, er du altid mere end velkommen til at ringe til butikken på telefon 3672 6252 eller sende en mail, se Kontakt. Og du er altid velkommen til at besøge vores butik i Rødovre Centrum, hvor vores altid imødekommende personale vil give dig den bedste service.