Få 10% rabat!

når du tilmelder
dig vores nyhedsbrev
UDSALGET ER STARTET - SPAR MINDST 50%

Plus size tøj til kvinder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Dametøj i store størrelser - tøj til store damer - plus size modetøj

Dame sektionen hos Venus & Mars XL, er skabt for at dække behovet for kvalitets tøj i store størrelser til den kurvede kvinde. Kvinden som ønsker at være velklædt fra inderst til yderst. Til kvinden som er bevidst om sin egen udstråling og personlige identitet, og for hvem feminin kvindelighed er en naturlig del af hverdagen. Til hende som har brug for at optræde med overskud og sikkerhed. Derfor forhandler vi udvalgte plus size tøjmærker fra både ind og udland, som er udvalgt helt specifikt med det formål at sætte fokus på kvindelighed, stil og skønhed.
Vi har valgt toneangivende danske og internationale brands så som: Marina Rinaldi, Kirsten Krog, Que, Tia, Broch Leather, Boheme, Rimini, Q`neel, Tia, Laurie, Ulla lingeri m.fl.
Med valg af de rigtige tøjmærker og den rigtige sammensætning, er det muligt for alle kurvede kvinder, også i store størrelser, at udstråle både ynde og selvtillid.
Start med lingeri i store størrelser og slut med accessories i form af smykker, tørklæder, bælter m.m.
Vores valg af mærker er begrundet i et ønske om at favne et bredt i vores sortiment af tøj til store kvinder.
Vi tilbyder dametøj i store størrelser til både hverdag, arbejde, sport og fest, herunder også gallatøj til store kvinder.Skal du til bryllup, konfirmation og andre store events har vi også tøjet til dig. Hos Venus & Mars XL har vi nemlig mange kompetencer der kan gøre plus size pigen smukkere. Så skal du eksempelvis til party har vi det allerstørste udvalg af selskabstøj og festtøj i store størrelser. Vi har flotte og eksklusive selskabskjoler og masser af korte cocktailkjoler. De kan være helt enkle eller have masser af effekt i form af farver, snit og glimmer. Kjolens pasform er vigtig når det drejer sig om festtøj kvinder i store størrelser. Afhængig af din kropsform vælger du kjolen som passer lige til dig. Så hvad enten du er dråbeformet, timeglas eller oval, så har vi kjolen til dig. Sæt fokus på din kvindelighed og former. Her kan du få hjælp af en bodystock eller en af vores andre shapewear produkter til body control til damer.
Vi dækker behovet hos både den unge plus pige og den modne kvinde, så hvad enten du er på udkik efter de smarte jeans, med tilhørende smarte støvler med ekstra lægvidde, til hverdags brug, eller du søger det feminine i form af kjole eller nederdel, så har vi udvalget.
Lingeri til store piger og kvinder er også et speciale hos Venus & Mars XL. Her finder du Bh og bodystocks i str. 85C-120I og trusser i str. 42-56 i høj kvalitet fra bl.a. Ulla lingeri.
Fitness er en del af de fleste pigers og kvinders hverdag, også for dem som har et forhøjet BMI. Derfor forhandler vi selvfølgelig også smart fitnesstøj i til store piger og kvinder.
Så hos Venus & Mars XL tilbyder vi alt i dametøj i store størrelser (Str. 42-56). Så uanset om du skal til fest, på arbejde, til sport eller bare slappe af, så har vi tøjet til dig.