Få 10% rabat!

når du tilmelder
dig vores nyhedsbrev

Ønskeliste

Club of Comfort

Club of Comfort

Med Club of Comfort får du stilfulde herrebukser til enhver lejlighed, som ikke kun overbeviser visuelt og i materialevalget, men også garanterer maksimal komfort. De fleste bukser og jeans har højstrækbart stof, både i materialet og linningen, som gør buksen behagelig at have på.
< 1 >
  • Club of Comfort - Lærredsbuks Club of Comfort Lærredsbuks DKK 1.299,-
  • Flere farver Club of Comfort - Klassisk gabardinebuks Club of Comfort Klassisk gabardinebuks DKK 999,-
  • Flere farver Club of Comfort - Jeans med stræk Club of Comfort Jeans med stræk DKK 999,-
  • Club of Comfort - Lærredsbuks Club of Comfort Lærredsbuks DKK 999,-
  • Flere farver Club of Comfort - Lærredsbuks Club of Comfort Lærredsbuks DKK 999,-
  • Club of Comfort - Lærredsbuks Club of Comfort Lærredsbuks DKK 999,-
  • Club of Comfort - Jeans med stræk Club of Comfort Jeans med stræk DKK 999,-
  • Flere farver Club of Comfort - Lærredsbuks Club of Comfort Lærredsbuks DKK 999,-
  • Club of Comfort - Buks Club of Comfort Buks DKK 999,-
  • Club of Comfort - Lærredsbuks Club of Comfort Lærredsbuks DKK 999,-
< 1 >

Club of Comfort bukser, jeans og shorts til store mænd

Buksespecialisten Club of Comfort er en af Europas store bukseproducenter. Club of Comfort producerer bukser, så som gabardine bukser, jeans, chinos og shorts. Alle i en super kvalitet med stretch både i materialet og linningen. Dette giver en komfort, som mange store mænd sætter stor pris på. Club of Comfort er førende inden for udvikling af herrebukser. De laver bukser som bl.a. er temperatur regulerende, termo, krølfri, UV - beskyttende og ikke mindst en perfekt pasform til den danske mand. Fantastisk finish som kun en tysk buksespecialist, med mere end 60 års erfaring, kan lave det.

Eksklusive herrebukser med ægte merværdi

Club of Comfort´s designere producerer herrebukser, der gør en reel forskel. Club of Comfort producerer stilfulde herrebukser til enhver lejlighed, som ikke kun overbeviser visuelt og i materialevalget, men også garanterer maksimal komfort. De fleste af vores buksemodeller er lavet af højstrækbart stof, som gør selv lange arbejdsdage, flyrejser og lignende meget mere afslappede.

Kollektionerne omfatter et bredt udvalg af moderne denim, businesstøj i et eksklusivt uldent look, bukser i luksus fløjlsbukser, suveræn bomuld og førsteklasses funktionstøj med innovativ klimaregulering til både sommer- og vintersæsonen. Samtidig kombineres banebrydende snit med geniale funktioner, som du ikke vil undvære. Din smartphone forsvinder sikkert i vores patenterede smartlomme, kontanter i indsyede møntlommer eller i en skjult sikkerhedslomme. Integrerede skjortestoppere og en elastisk komfortlinning i hvert par bukser gør dig bekymringsfri.

Venus & Mars XL forhandler Club of Comfort bukser i de store størrelser, det vil sige str. 29, str. 30, str. 31, str. 32, str. 33, str. 34, str. 35 og str. 36, samt følgende livvidder i tommer: 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64, 66, 68 og 70. Du kan både handle online eller i butikken i Rødovre Centrum.