Få 10% rabat!

når du tilmelder
dig vores nyhedsbrev
No.1 by OX

No.1 by OX

No. 1 by OX er et relativt nyt dansk plus size brand grundlagt af Anette Oxenbøll. Her er tænkt over alle detaljer når det gælder perfekt pasform og udtryksfuldt design til den moderne kvinde. Hos No. 1 by OX finder du alt lige fra smart modetøj til lædertøj og accessories.
< 1 >
  • No.1 by OX - Underkjole No.1 by OX Underkjole DKK 399,-
< 1 >

Moderigtigt tøj til kvinder med kurver fra NO. 1 by OX

NO. 1 by OX er lige så sprudlende som sin stifter, Anette Oxenbøll, som har en mangeårig historie bag sig, når det kommer til at designe tøj i kategorien tøj til store kvinder. Med de mange flotte designs fra NO. 1 by OX, kan du være veltilpas i hele dagen igennem. Forkæl dine former ved at skifte imellem de feminine kjoler og de rå t-shirts og jakker, eller du kan kombinere de bløde og rå elementer i kollektionen for at skabe dit eget udtryk alt efter hvilket humør, du er i. Du kan dresse up til en aften i byen eller dresse ned til hverdagsbrug.

Få den rå femininalitet med i din gardarobe

Ifør dig i en chick kjole med to lag med farverige all-over print i dæmpede toner, som udstråler en livlig varme. Eller hvad med at trække i en t-shirts med en let humoristisk illustration, der giver et glimt i øjet? Skulle du være på jagt efter den perfekte skindnederdel, skindkjole eller skindjakke, så skal du ikke lede længere. NO 1. by OX har nemlig et bredt udvalg af flotte bikerjakker og andre lædervarer, spækket med forskellige smarte detaljer såsom synlige lynlåse, nitter eller bælter. Lad læderjakken give dit look kant med et råt og tjekket udtryk hvad enten du bruger den som en indendørs jakke i vinterhalvåret eller som en cardigan eller jakke i de varmere forår og sommer måneder. Med en læderjakke fra NO 1. by OX har du en lækker beklædningsgenstand i din garderobe, som du kan bruge hele året rundt.