Få 10% rabat!

når du tilmelder
dig vores nyhedsbrev

Ønskeliste

Only Play

Only Play

Se vores lækre og behagelige sportstøj til kvinder i plus size fra Only Play Curvy, og træn med stil. Vi har løbetights, klædelige sportstoppe og fede hættebluser m.m. Vi har træningstøj og fitnesstøj til flere forskellige sportsgrene, både løb, fitness, yoga og styrketræning. Hvis sportstøjet er i top bliver din præsentation det også.
< >
< >

Only Play Curvy træningstøj, sportstøj og fitnesstøj I plus size

Only Play Curvy er plus size delen af Bestseller koncernens mærke Only Play, der har over 10 års erfaring med at lave træningstøj og sportstøj til kvinder i store størrelser. Som fitnesstøj er funktionaliteten i særklasse, og pasformen er perfekt. Tøjet har mange praktiske og fine detaljer, der gør træningstøjet både anvendeligt og samtidigt smart. Her på siden finder du et godt udvalg af Only Play curvy i str. 42, str. 44, str. 46, str. 48, str. 50, str. 52, str. 54 og str. 56.

Det er et fint valg at Only har valgt at kalde denne serien for Play, da tøjet egner sig til både træning og fritidsbrug. Til fritidsbrug er nogle styles, f.eks. sweatshirts og joggingbukser, perfekte hygge derhjemme, eller når man skal ud i naturen. Til træning findes et stort udvalg af Trænings T-shirt, træningstights, træningstrøjer med mere til sport og fitness. Fælles for træningstøjet er, at det skal sidde godt, samtidig med at man kan røre sig i det. Derfor har Only Play Curvy valgt materialer, hvor huden kan ånde, som er vigtigt for sportstøj.