Få 10% rabat!

når du tilmelder
dig vores nyhedsbrev

Ønskeliste

mat.fashion

mat.fashion

Med Mat. fashion bliver du klædt på i fabelagtige rober med flotte detaljer og unikke materialer. Fremhæv dine kvindelige kurver med plus size tøj fra Mat. fashion (str. 42-56).
< >
< >

Mat. fashion - mode, der stjæler rampelyset

I de sidste tre årtier, med vægt på kropspositivitet og ikke begrænset af størrelser og kropstyper, har mat. mode har skabt moderne outfits, som fremhæver kvinders kurver og hjælper deres unikke personlighedstræk til at skinne. Virksomheden blev grundlagt i 1987 af Marianthi og Giorgos Monedas, med en vision om at skabe mode, der stjæler rampelyset i størrelserne 48 til 58. Det vandt hurtigt sin plads som det bedste græske tøjfirma af sin art og spillede en førende rolle i den græske plus size modeindustri.

Med sit kernebudskab med fokus på "The Real You", skaber mat. fashion kollektioner af tøj til kvinder i de store størrelser, der tager det totale look til et helt nyt niveau, og inviterer enhver kvinde til at udtrykke sit sande jeg. Dermed har virksomheden formået at holde sammen på et loyalt fællesskab af stolt mat. fashionistaer, der skiller sig ud for deres skinnende personlighed, deres entusiasme og deres passion for livet og mode.

Find din stil med MAT. fashion

Med mat. fashion får du fantastiske rober med smarte detaljer og det helt skarpe look. Hos MAT. er alt i spil, formen, materialerne og stilen som strækker sig fra det ultra feminine over det klassiske til det helt rå. MAT markedsfører sig med hashtagget #therealyou – den rigtige dig og tøjet signalerer at her kommer en kvinde der ved hvem hun er og har sin egen stil.

Historien om MAT Fashion

MAT Fashion er græsk ejet familiefirma. Når man besøger når man besøger MAT’s hovedkonto Athen møder man den dag i dag børnebørnene til. MAT er opkaldt efter konen til skrædderen som startede virksomheden. Meget er sket siden skrædderen syede på mål og selv cyklede rundt i Athens gader og leverede produkterne, mens konen Martha passede det derhjemme. MAT Fashion er i dag en international modekoncern og det største plus size mærke i Grækenland med masser af butikker på de mest fashionable adresser i Grækenlands storbyer og masser af internationalt salg.

MAT Fashion er kvalitet

MAT Fashion har deres egen produktion og styrer selv hele processen fra vævning af stoffer til design og produktion af de flotte styles. Derfor er du altid sikret en god og ensartet kvalitet når du investerer i MAT fashion’s produkter. MAT. benytter et mix af materialer der spænder fra den naturlige bomuld til high-tech kunststoffer med nyskabende overflader og er ikke bange for at blande materialer til et udtryk der er helt unikt for MAT.

Sortiment fra MAT Fashion

Mat. Fashion har et kæmpe udvalg af bluser, skjorter, bukser, jakker med mere. Mat. Fashion´s kjoler er et er noget helt specielt og spænder fra de klassiske viskose kjoler i sort til de kæmpe kreationer med store ærmer og fjer.

Venus & Mars XL forhandler mærket i størrelserne: Str. 42, str. 44, str. 46, str. 48, str. 50 og str. 52 både i butikken i Rødovre Centrum og på webshoppen.