Få 10% rabat!

når du tilmelder
dig vores nyhedsbrev

Ønskeliste

Lykkeland atelier

Lykkeland atelier

LYKKELAND Ateliér udfordrer den kedelige hyggeuniform med et perfekt miks af komfort, blødhed og sexet attitude. Her finder du hjemmetøj med den højeste grad af nydelse og komfort for alle.
< 1 >
  • -50% Lykkeland atelier - Nattøj, buks Lykkeland atelier Nattøj, buks DKK 499,- DKK 250,-
  • -50% Lykkeland atelier - Natbuks Lykkeland atelier Natbuks DKK 499,- DKK 250,-
  • -50% Lykkeland atelier - Natskjorte Lykkeland atelier Natskjorte DKK 499,- DKK 250,-
  • -50% Lykkeland atelier - Nattøj, skjorte Lykkeland atelier Nattøj, skjorte DKK 499,- DKK 250,-
< 1 >

LYKKELAND Ateliér - indbegrebet af selvforkælelse

Lykkeland atelieér er er et nyt brand af Heidie lykke grundlagt i 2022. Heidie Lykke er en fantastisk dygtig designer og en kreativ ildsjæl, som også har skabt andre brands som blandt andet Carmakoma. Heidie har været i modebranchen i mange år, og siden 2008 har hun arbejdet for at ændre synet på det, vi kalder "curvy mode". Med LYKKELAND ateliér ønsker Heidie at skubbe til normerne, bidrage til mere diversitet, hylde forskellighed og opmuntre alle piger og kvinder til at elske sig selv og sin krop. Med et "feel good" livsstilsbrand, hvor Janteloven er elimineret, og diversitet er en drivkraft.

Hos LYKKELAND ateliér er ønsket at alle kvinder fortjener at føle sig lækker og opleve kropsglæde uden at blive sat i bås. Her er der ingen Jantelov og ingen regler – kun rendyrket nydelse, komfort og "self love" for alle.LYKKELAND Ateliér har tøj, som kvinder føler sig lækre i. Alle kvinder er smukke, og lykkeland elsker det håndværk, der ligger i at skabe en perfekt pasform til alle kropstyper. Der er kælet for alle detaljerne, og det funktionelle design appellerer til alle aldre. Det er dansk design som er bærende men med et globalt mindset. Lykkeland er indbegrebet af selvforkælelse.