Trendy tøj i store størrelser til mænd og kvinder

LAURIE DAMETØJ

LauRie er for kvinden som værdsætter kvalitet og holdbarhed, et produkt hvor komfort er i højsædet. De lækre, bløde stoffer gør sammen med den perfekte pasform hverdagen mere behagelig. LauRie tilbyder indenfor hver kollektion flere spændende temaer med hver sit udtryk.
Temaer som kan kombineres både indenfor de enkelte temaerne også på tværs. Temaerne spænder bredt, og tager udgangspunkt i årstiden. Der findes alt fra det klassiske over et mere casual til et let og elegant udtryk, som både sammen og hver for sig fortæller sin helt egen historie.
Det unikke, velkendte og populære bukseprogram fra Laurie er naturligvis også at finde i et væld af fantastiske farver og kvaliteter, som sammen med et bredt udvalg af t-shirts, skjorter og strik skaber de perfekte muligheder for en flot garderobe med mange anvendelsesmuligheder.
LauRie´s kollektioner tilbyder altid en perfekt balance mellem prints og ensfarvede dele, som gør det nemt at sammensætte garderoben helt efter eget ønske. Med de stærke temaer og spændende styles er der rig mulighed for at sammensætte tøjet, både til hverdagen og til festlige lejligheder. Alt sammen udført i den velkendte og behagelige høje LauRie kvalitet.
Venus & Mars XL forhandler et stort udvalg af LauRie til kvinder i de store størrelser (str. 42-56).LauRie

LauRie0 produkter
< >