Få 10% rabat!

når du tilmelder
dig vores nyhedsbrev

Ønskeliste

Normann


< >
< >

Normann tilbyder kvalitetsovertøj til kvinder i store størrelser, hvor pasformen er i helt i top. Det gælder også overtøj til alt slags vejr i form af regnjakker og regnfrakker. Så uanset om det er regn og rusk eller sne og slud kan du altid finde det rigtige overtøj hos Normann.

Norman tilbyder overtøj i fantastisk kvalitet og pasform til plus pigen

Hos Normann er pasformen et vigtigt element til at skabe unikt overtøj til kvinder i alle størrelser og former. Med konstruktørfaget under huden skabes den enkelte frakke eller jakke specielt til kvinder – også i de store størrelser 42-54. For at en lækker jakke skal fungere rigtigt, skal den også passe perfekt!.

Deltaljer og funktion er i højsædet

Men to kollektioner årligt dækkes behovet for overtøj bredt blandt damer. Normann tilbyder mode tilpasset tidens trends og tendenser. Men det er detaljerne og de praktiske løsninger, som gør designet unikt. Alle detaljer og løsninger er til for på bedste og mest praktiske vis at løse den funktion, de er tiltænkt.

En verden af de bedste kvaliteter

Normann går ikke på kompromis med kvaliteten. Her er hele verden afsøgt for at finde de bedste kvaliteter hos de bedste leverandører. Der anvendes forskellige kvaliteter i form af et mix af polyester, nylon og bomuld. Til de uovertrufne kvalitets regnjakker og regnfrakker anvendes vandafvisende materialer. Så er du til kvalitet og pasform samlet i en jakke eller frakke er Normann noget for dig.