Få 10% rabat!

når du tilmelder
dig vores nyhedsbrev
NOEN

NOEN

NOEN er et nordisk, moderne og tidløst brand til kvinder, der ønsker en alsidig garderobe, der ikke går af mode. Mærket er baseret på flatterende silhuetter til kvinder med kurver, smukke prints og stærke sæsonbestemte kvaliteter.
< 1 >
  • NOEN - Buks, baggy NOEN Buks, baggy DKK 499,-
< 1 >

Stort udvalg af NOEN tøj indenfor alle kategorier

NOEN kollektionen byder på plus size tøj indenfor alle kategorier med alt fra lige fra kjoler, bluser, toppe, tunika, t-shirt, strik til klassiske bukser, baggy bukser og bukser med detaljer.

Kendetegnet ved mærket, NOEN, er at pasform og kvalitet altid går hånd i hånd. Dermed kan du altid stole på, at når du én gang har fundet en style, hvor pasformen matcher din stil og figur, er det også tilfældet i de fremtidige kollektioner. Ønsket bag NOEN er, at kvinder skal føle sig godt klædt på i det nordiske brand univers og få føle sig trygge, stærke og sikre når de ifører sig de lækre kollektioner.

NOEN skaber kollektioner, der giver kvinder mulighed for valg til deres garderobe, der passer til deres livsstil og fejrer alle kropstyper, i flatterende silhuetter og det er let at "forelske sig" i tøj. Kollektionerne er baseret på ansvarlighed og sund fornuft. Det indebærer at producere tøj i den højeste kvalitet med en god pasform, som er skabt til at blive brugt igen og igen. Hos Venus & Mars XL forhandles mærket i de store størrelser, det vil sige dametøj i str. 44, str. 46, str. 48, str. 50, str. 54 og str. 56.

Der er en næsten magisk fornemmelse i kollektionerne, der fusionerer statement-stykker i innovative materialer og finish. Med kreativt håndværk, kunst og vigtigst af alt, tøj med et formål. Kollektioner skaber en perfekt balance mellem modsatte silhuetter, smukke materialer, flatterende former, stilikoner og farver – alle elementer komplimenterer hinanden.

Hos Venus & Mars XL er vi stolte af at have NOEN tøj til kvinder i store størrelser i vores sortiment, så tag et kig og lad dig inspirere af de mange flotte designs fra mærket. Når du handler online hos Venus & Mars XL tilbyder vi dag-til-dag-levering, så ligger du en ordre inden kl. 16.00 på alle hverdage, sender vi din ordre samme dag. Så kan trygt bestille tøjet hjem og prøve det i fred og ro foran spejlet. Passer det ikke i størrelsen, så ombytter vi til en anden størrelse ligesom du kan returnere ordren og pengene refunderet. Du hele 14 dages returret. Du er også mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik i Rødovre Centrum. Her vil vores altid smilende personale tilbyde dig den bedste betjening.