|  Forside  |  Om os  |  Tøjmærker  |  Målskema  |  Vilkår  |  Kontakt  |  Stylecoach  |    
Køb online her
Nyhedsbrev
Tilmeld
Afmeld
E-mail adresse
 Fortsæt
Que vest
Vest med knapper
DKK 450,-
DKK 899,-
JJfootwear støvle
Læderstøvle med ekstra vidde
DKK 1.999,-
Q´neel kjole
Kjole, kort
DKK 500,-
DKK 999,-
Laurie jeans
Laurie jeans, Alice Magic Slim
DKK 999,-
Få lagt makeup
Få lagt makeup

NYHED! - Få lagt makeup af Make-up Artist Cecilie Ebdrup!

Gratis gavekort!
Ulla kvalitets BH
Bh med bøjle og blonde
DKK 799,-
Nyt mærke - Carmakoma i butikken og på nettet
11.08.2011

Venus & Mars XL tilbyder nu Carmakoma tøj.

Vi er stolte af at være blevet forhandler af mærket Carmakoma, som er drevet af værdier om fordomsfri glæde ved mode. Det danske brand designer tøj, der giver kurvede kvinder appetit på nye oplevelser og lyst til at vise deres smukke kroppe frem. Fashion og modetøj er en passion, som deles med kvinder i alle former og størrelser. At klæde sig med stil handler om at fremhæve sin selvstændige personlighed og frem for alt føle sig godt tilpas imens.

Se vores udvalg af Carmakoma tøj - Klik her!

Carmakomakvinden

Carmakoma kvinden er ikke bange for at eksperimentere med deres personlige udtryksform og låser sig ikke fast, men er altid i bevægelse, på vej mod noget nyt - fast besluttet på at styre sin egen skæbne. Carmakomakvinden har mere end én side. Hun er både fyldt med blid charme og rå, sexet energi, og viser gerne flere elementer af sin personlighed på én gang. Derfor balancerer carmakomas tøj netop på kontraster og nye kombinationer mellem mange spændende, kvindelige udtryk.

Kollektionerne

Kollektionerne varierer i tema og inspiration, men deler alle sammen carmakomas særlige signatur: Det originale mix af rock'chick coolness og feminin sødme med et frækt twist - altid udformet i luksuskvaliteter, der giver en bevidst oplevelse af sofistikeret, sexet elegance. Der kæles for hvert stykke tøj med stærke, dekorative detaljer og overraskende effekter eller kontrastkombinationer i en blanding, der understreger nye måder at være feminin på. Alle carmakomas designs kan styles efter humør. Der er altid mulighed for at gå på opdagelse med mange måder at tilpasse tøjet til carmakoma kvindens helt unikke stil eller særlige anledning. Uanset om hun er på vej til et vigtigt møde på kontoret, en aften på dansegulvet, en hyggelig brunch med veninderne eller en romantisk middag med kæresten. Sortimentet omfatter kjoler til store piger, bukser til store piger, jakker til store piger, nederdele til store piger, skjorter til store piger, bluser til store piger, strik til store piger.

Pasformen

Hos Carmakoma gåes der ikke på kompromis med en god pasform. Al Carmakoma tøj er skåret med særlige snit og slankende effekter til den kurvede krops fantastiske former, så tøjet falder i en perfekt silhuet omkring kroppen. Hver enkelt tøjstykke er derfor særligt designet til at fremhæve alle fordelene ved at have kurver.

Indkøbskurv
0 varer i kurven.
TotalDKK 0,-
  Vis kurven
Kundevurderinger
 
 
 
 
 
  Se anmeldelser
Bruger log ind
Du er ikke logget ind   Log ind
  Ny Bruger
Vi er nu på ...
North vest
Vest med lynlås
DKK 500,-
DKK 999,-
Maxfort jakke
Jakke med hætte
DKK 600,-
DKK 1.199,-
Duke striktrøje
Strik med mønster
DKK 250,-
DKK 499,-
Greyes læderjakke
Lammeskinds frakke
DKK 1.500,-
DKK 2.999,-
Aero cykelsæt
Jakke, shorts & bluse tilkøbes
DKK 200,-
DKK 399,-
Philipsons bælte
Bælte ekstra længde
DKK 399,-
Jockey boxershort
Boxershorts, 2-pac
DKK 299,-
Copyright © 2006
> Kontakt