Trustpilot Review
Trendy tøj i store størrelser til mænd og kvinder

DAMETØJ STORE STØRRELSER - TØJ TIL STORE KVINDER

Dame sektionen hos Venus & Mars XL, er skabt for at dække behovet for kvalitets tøj i store størrelser til den kurvede kvinde. Kvinden som ønsker at være velklædt fra inders til yderst. Til kvinden som er bevidst om sin egen udstråling og personlige identitet, og for hvem feminin kvindelighed er en naturlig del af hverdagen. Til hende som har brug for at optræde med overskud og sikkerhed. Derfor forhandler vi udvalgte tøjmærker fra både ind og udland, som er udvalgt helt specifikt med det formål at sætte fokus på kvindelighed, stil og skønhed.
Vi har valgt toneangivende danske og internationale brands så som: Evelyn Brandt, Anna Scholz, Broch Leather, Boheme, Rimini, Q`neel m.fl.
Med valg af de rigtige tøjmærker og den rigtige sammensætning, er det muligt for alle kurvede kvinder, også i store størrelser, at udstråle både ynde og selvtillid.
Start med lingeri i store størrelser og slut med accessories i form af smykker, tørklæder, bælter m.m.
Vores valg af mærker er begrundet i et ønske om at favne et bredt i vores sortiment af tøj til store kvinder.
Vi tilbyder dametøj i store størrelser til både hverdag, arbejde, sport og fest, herunder også gallatøj til store kvinder.
Skal du til bryllup, konfirmation og andre store events har vi tøjet til dig.
Vi dækker behovet hos både den unge og den modne kvinde, så hvad enten du er på udkik efter de smarte jeans, med tilhørende smarte støvler med ekstra lægvidde, til hverdags brug, eller du søger det feminine i form af kjole eller nederdel, så har vi udvalget.
Fitness er en del af de fleste pigers kvinders hverdag, også for dem som har et forhøjet BMI. Derfor forhandler vi selvfølgelig også smart fitnesstøj i til store piger og kvinder.
Så hos Venus & Mars XL tilbyder vi alt i dametøj i store størrelser (Str. 42-56). Så uanset om du skal til fest, på arbejde, til sport eller bare slappe af, så har vi tøjet til dig.


623 produkter
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >